Guldchans 1 April

Nu kommer vårens andra Guldchans, 1 april. Kolla in kommande annonser. Det ska löna sig att handla lokalt!

Guldchans 4 Mars

Nu siktar vi fram mot vårens första Guldchans, 4 mars blir premiären. Mitt i VM och Vasalopp drar vi igång. För att hålla i skidtemat kommer vi att tillsammans med MIF Skidor att arrangera Barnens Grönlandslopp, ett lopp för våra kommande stjärnor i spåren. Se kommande annonsering.

Vinnare Klappjakten

Nu är vinnarna dragna i årets Klappjakt. Första pris 10.000.- i presentkort gick till Britta Stengårds. Andra pris 5.000.- gick till Jenny Lindstedt. Åtta priser med vardera 1.000.- gick till: Anders Kvist, Cahrina Wadh, Joachim Skytt, Elin Eriksson, Inger Isaksson, Margareta Lissel, David Andersson och Benny Hedlund. Stort Grattis till vinnarna och vi passar på … Läs mer

Klappjakten

Helgen före Jul kör vi våran traditionella Klappjakt. I år siktar vi på att ha över 25.000.- i prispotten.

Skyltsöndag

Söndag 27 november traditionell skyltsöndag  

Julskyltning

Söndag 27 November Julskyltning i centrala Malung.

Malungshandlarhäftet

Rabatthäftet säljs för fullt på flera ställen och hos flera föreningar. Passa på, rabatterna gäller ända till sista november. Ett bra tillfälle att dryga ut ekonomin under hösten.

Höstrabatter

Nu kommer Malungshandlarhäftet Erbjudanden från 30 av våra medlemmar samlade på ett ställe Häftet kostar endast 100.- och totala värdet av de olika rabatterna är över 4.000.-

Vinnare Guldchansen

Vårfinalen avgjord i Guldchansen. Rekorddeltagande och mycket folk i butikerna. här presenterar vi de lyckliga vinnarna.

Vinnare Guldchansen

Rekorddeltagande i lördagens Guldchans, cirka 850 talonger i dragningen. Vi gratulerar de lyckliga vinnarna!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×