Välkommen till Installationsgruppen i Malung – Ditt företag med totalentreprenad inom el, sanitet, värme, ventilation, styr och reglering.

Sedan 30 år tillbaka har Installationsgruppen varit involverad i många projekt runt om i Malung, Sälen samt i norra Dalarna och Värmland. Idag erbjuder vi en totalentreprenad för företagare, såväl som privatpersoner, som vill hitta en helhetslösning på sina projekt. Vi hjälper till med allt från inspiration och rådgivning, till färdig installation och service inom rör, värme, ventilation, sanitet och el.

Förutom i Malung där vi har vår butik och egna verkstad, så finns vi även representerade i Sälen, vilket kompletterar vår vilja att finnas nära och ha bra service till kunderna. Med över 20 montörer och installatörer inom olika arbetsområden så finns det alltid någon som kan hjälpa dig direkt om du har något problem eller behöver ett jobb utfört. Alla är redo att komma till dig med en av våra servicebilar och du kan alltid lita på att få den bästa möjliga servicen då vi är certifierade och har behörighet inom alla våra områden.

Öppettider:  Mån-Fre: 10-16 med lunch 12-13

Gäller både i Malung och Sälen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×